De slaapverdieping

De grootste slaapkamer verdient zondermeer het predikaat “master-bedroom”. Werkelijk een uniek vertrek: geheel rond, met op maat gemaakte vaste kastenwand waarin u meer kleding kwijt kunt dan u bezit en een echte design-badkamer.

Vanuit bed kijkt u door de bijzondere douchecabine

Liggend in bed ziet u de design douchepartij

En met een plafondhoogte van maar liefst vier meter, gecombineerd met een eveneens ronde glazen dakopbouw dit een indrukwekkende rustgevende ruimte. De groene omgeving staat garant voor rust. Het geluid van tjilpende vogels door de balkondeur in de morgen versterkt dit alleen maar.

ouderslaapkamer met balkon

ouderslaapkamer met balkon

Deze master-bedroom heeft naast een eigen inpandig balkon en een moderne open badkamer met sanitair van Philip Starck,   wastafelmeubel met dubbele wastafelpartij, designradiator, toilet en absoluut unieke doorkijkdouche met regendouche.

Boven het bed kijkt u door de "kroon" naar buiten

Boven het bed kijkt u door de "kroon" naar buiten

Naast de master-bedroom zijn er zoals eerder gezegd nòg zes slaapkamers, waarvan er op dit moment twee in open verbinding staan met elkaar.

Vanuit de entresol over de galerij

Vanuit de entresol over de galerij

Voor deze  slaapkamers is er een moderne en lichte badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wasbak. Drie van de zes slaapkamers hebben toegang tot het balkon aan de acherzijde van het huis. Deze kijkt uit op de kindvriendelijke tuin met het zwembad.  Alle slaapkamers hebben een fraai uitzicht over de groene omgeving. Nergens merkt u iets van de bedrijvigheid om u heen.

kinderslaapkamer met deur naar zonnig balkon

kinderslaapkamer 4


Terug naar "Villa"