Weelderig Wonen en Werken

Op een A-locatie in Gorinchem treft u dit exclusieve object waar wonen en werken op een uitzonderlijke wijze worden gecombineerd. Het is in 2001 onder moderne architectuur gebouwd en herbergt een vrijstaande design-villa van circa 1.250 m³


Er is een fraai buitenzwembad, een inpandige garage, een representatieve kantoorruimte van circa 135 m² + 50 m²,  een bedrijfsruimte /werkplaats en een magazijnruimte van circa 440m2.

De locatie past bij het karakter van het pand.  De voormalig eigenaar had de eerste keuze en heeft het mooiste plekje uitgekozen. Aan de rand van het hoogwaardige bedrijventerrein Papland. Een kleinschalig, luxe en bewaakt bedrijventerrein waarbij – mede door het uitzicht op de aansluitende boomgaarden en een brede singel – wonen en werken op een prettige manier kan worden gecombineerd.

Ondanks de rustige en landelijke ligging zit u binnen 5  autominuten op de A15 en de A27. De A2 (Deil of Vianen) is met 15 minuten bereikt. Ook de openbaar vervoer verbindingen zijn uitstekend en faciliteren het nieuwe werken.


Geen categorie, Terug naar "Foto's", Terug naar "Prijzen", Terug naar "Villa", Terug naar "kantoor", Uncategorized, featured