Design villa

Via een moderne statige entree betreedt u de villa.  Als eerste valt de  royale, ronde hal op met daarin een speciaal ontworpen en op maat gemaakte halfronde kast, garderobe en een design toiletruimte met Philip Starck sanitair.

Glazen wand tussen living en entree

Glazen wand tussen living en entree

De hal is tegelijk het centrum van het opmerkelijke pand. Vanuit hier heeft u toegang tot de bedrijfsruimte, de bijkeuken en de living.  Wie de living inloopt zal verrast zijn.

De entree van de woonkamer
woonkamer met vide en opgang

Liefst 115 m2 met een vide van zes meter hoog en een glazen pui van veertien meter breed. Wat een ruimte!  Zowel u als uw gasten zullen telkens weer onder de indruk zijn van de ambiance.

De hardstenen vloer met vloerverwarming vormt daarbij een uitstekende basis voor vrijwel elk interieur.  Ook verder is het één en al design wat de klok slaat.

De moderne gashaard met afstandsbediening, glazen bouwstenen alsmede de aluminium en roestvrijstalen accenten zijn er voorbeelden van.

Details:

En de details benarukken in stilte het doordachte en kwalitatieve karakter van het pand. Een alarmsysteem dat vanuit iedere relevante ruimte kan worden bediend voor het gehele gebouw. En iedere configuratie die u wenst.  De lichtpunten zijn al even doordacht. Zo is rekening gehouden met het uitgekiende lichtplan en de kerstboom.  De ventilatiesleuven in de topgevel zijn elektrisch bedienbaar  Ook het sleutelplan is bijzonder. Ondanks de circa 30 deuren in het pand komt u met twee sleutels overal waar zijn moet. Uw personeel komt met die sleutel alleen in het bedrijfsgedeelte.

Het gehele object wordt omringd door een kwaliteitsomheining. Aan de voorzijde een electrisch hek met afstandsbediening. Ook het zwembad is veilig omheind  voor de kleinste bewoners/bezoekers. Het pand is uitzonderlijk onderhoudsarm. De bouwstijl en de keuze van materialen vergen een minimale onderhoudsinspanning en dus ook lage onderhoudskosten.

De Keuken:

De open woonkeuken maakt integraal onderdeel uit van de living en is boven alle kritiek verheven. Van het topmerk SieMatic, uitgevoerd in kersen met roestvrij staal en voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur zoals een 120cm brede kookunit met vier separate kookelementen zoals een een wokbrander/grillplaat, gaskookplaat en ingebouwde friteuse. De RVS-wasemschouw, geïntegreerde vaatwasser, koelkast, magnetron en oven maken het geheel af.

Met de rug naar de glazen pui kijkt u naar de keuken en de deur naar de recreatieruimte en saunaSiematic designkeuken

Aangrenzend treffen we nog een praktische bijkeuken aan met gootsteen en wasmachine- en drogeraansluiting. Verder is er nog een studeer- annex slaapkamer van circa 18 m2,  welke thans als speelkamer voor de kinderen in gebruik is. Zowel vanuit de living, de speelkamer als de naastgelegen ontspanningsruimte loopt u zó de heerlijke tuin in.

Terugkomend op de ontspanningsruimte, dit is echt een plek om na hard werken heerlijk te ontspannen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een dubbele stoomcabine met massagedouche? Of een zes-persoons sauna?

De professionele sauna
De professionele sauna

De Slaapvertrekken:

Terug in de living leidt een indrukwekkende betonnen trappartij ons naar de bovenverdieping, alwaar een royale entresol uitzicht biedt op de living en toegang biedt tot maar liefst zeven slaapkamers, waarvan drie met dakterras en in totaal twee badkamers. Zóveel ruimte, zóveel luxe, dat gaat nooit vervelen.

De grootste slaapkamer verdient zondermeer het predikaat “master-bedroom”. Werkelijk een uniek vertrek: geheel rond, met op maat gemaakte vaste kastenwand en een echte open design-badkamer.

En met een plafondhoogte van maar liefst vier meter, gecombineerd met een eveneens ronde glazen dakopbouw begeeft u zich hier letterlijk in de zevende hemel!

Voorts heeft deze master-bedroom een eigen balkon en last-but-not least een moderne open badkamer met sanitair van Philippe Starck, wastafelmeubel met dubbele wastafelpartij, designradiator, toilet en absoluut unieke doorkijkdouche met regendouche.

Naast de master-bedroom zijn er zoals eerder gezegd nòg zes slaapkamers, waarvan er op dit moment twee in open verbinding staan met elkaar.

Ook de tweede badkamer is modern uitgevoerd met diagonaal zwart/wit geblokte vloer, kleurrijke accenten, designradiator en voorzien van ligbad, hardglazen douche, zwevend toilet en dubbele wastafelpartij.

Doordat de slaapkamers middels niet-dragende muren van elkaar worden gescheiden, is desgewenst herindeling gemakkelijk mogelijk. Tenslotte is hier een fantastisch dakterras dat vanuit een drietal slaapkamers kan worden bereikt.


Terug naar "Villa"